БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
13/09/2019
Малки кътчета за четене за голямо удоволствие Част 2

За да се рее умът в  хиляди светове, не ви трябва много място, затова превърнете малкото пространство в необятно пространство за въображението. С тези идеи за кътчета за четене, дори най-малкият апартамент ще се превърне във врата към чуждоземни светове, но и ще предадете на дома ви неочаквана оригиналност. Кътът за четене е прекрасно решение за всяка стая, просторна или не, защото внася нотка оригиналност и мисъл към детайла. Също така е знак за креативност. Ако имате подобен кът, винаги ще намирате повече време да отморите. Той ще ви напомня да си вземете почивка от рутинните задачи вкъщи.

4. Люлката не е само за навън

Вече и при нас могат да се намерят люлки за дома, които си имат стойка или просто може да закачите на тавана. Те заемат място колкото класическия приятел на добрата книга - люлеещият се стол, но са по-модерни и по-забавни. Идеални са за кътчето за четене. Друго тяхно преимущество е, че внасят нотка на екстравагантност и уникалност в подредбата на дома. Слагат се на тавана за минути и няма нужда да се съобразявате със сезона навън, както ни задължава добрата стара градинска люлка.  Ако е със стойка, то може да й намирате ново място често, а и е по-удобна, защото няма нужда да се дупчи тавана.

5. Барбарони на помощ

Барбароните вдъхновени от класическата анимация не са живи същества, но затова пък са много приятни помощници да отморим. С тях често може да сменим позата захласнати в интересна история, независимо на хартия или електронно. Друга тяхна полза е, че не ядат прекалено много пространство. Нестандартни са и правят дома по-разчупен. Сложете го близо до стената с лавиците за книги и ще се сдобиете с бързо кътче за четене, без да изглежда мястото скучно.

Малко креативност е всичкото, от което имате нужда, без да влагате прекалено много средства, особено ако сте книголюбители, които трудно намират време да седнат да почетат.

Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: