БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
10/02/2020
Бюро „Мърфи” на помощ на работещите от вкъщи

Работата от вкъщи вече стана доста разпространена като основен или допълнителен доход. В малките пространства трудно се намира място за офис, но с тези идеи за бюро тип „Мърфи”, този проблем е решен.

Всъщност, всички знаем, че скриващите се легла са прекрасни за боксониери и гарсониери и спасяват пространството години наред и сега по същия модел, можем да „разгънем” и работното си пространство.

1. Сгъваем бял шкаф с бюро

На него не само може да свършите офис задачи, но след това и да огладите прането. После пък го затваряте и няма помен какво е било. Бяло и черно на цвят, то лесно се съчетава със заобикалящата го среда.

2. Скрин в  стената

Ако обичате традиционния изглед на пръв поглед това е ракла, но помислете пак – отворете, донесете стол и се залавяйте със задачите. Капакът става самото бюро, а рафтът, който разкрива, позволява да организирате задачите си.

3. Сгъваемо бюро

Ако обичате бюра тип „Мърфи”, но все пак не желаете да има и място за нещата ви, може да изберете този изчистен модел, който се вдига и готово. Практически е дървена греда с метални скоби. Особено ефективна за по-малки жилища, защото не носи със себе си обем.

4. Заоблен модел

Ако не сте почитатели на ъгловите форми, този леко закръглен модел се нарича бюро за стена „Нубо”. Макар моделът да е простичък, то носи някакъв уют. Формата му напомня на старите куфарчета, а  устройството е лесно, просто отваряте като шкаф и то застава, за  да може да поставите на него лаптопа или тефтера си.

5. Сгъваемо легло и бюро

Тази идея превръща спалнята ви в офис за нула време. Така и умът по-бързо ще привикне, докато леглото е  оправено, ще го подканя към почивка. Когато го вдигнете в стената и разгънете бюрото, минавате на работен режим.

Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: