БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
10/07/2020
10 модерни къщички - част 2

Малките къщички в задния двор или сред природата вече не са това, което бяха, благодарение на все по-нови и иновативни постройки на съвременните архитекти.

6. Топчица с ъгли

Тази къщурка е проектирана  за къща в задния двор на семейство от Колумбия и вярната формулировка на формата й е полидендрон със само едно прозорче, когато къщичката не е отворена, но щом се отвори подобно на цвете, тя става с веранда и отваря колибата за заобикалящия я свят.  Така се появява врата и стена от прозорци, които да ви дадат път към нестандартната къща в задния двор.

7. Колибка  модерен стил

Частите на тези модерни колибки са всъщност направени предварително дизайни, които позволяват различни преимущества. Едната част от къщата е затворена, но с прозорци от горе до долу на стените, докато квадратчето до него е отворено и приветства слагането на хамак, стени за него няма и така позволява прохлада в летните вечери да ви навестява. Покривът е подвижен с цел да покрива повече пространство.

8. Леговище Делта

Тази далечна колиба се намира в Мазама, САЩ и една от най-сигурните сгради, която може да заключите за допълнителна сигурност, когато не я ползвате, благодарение на желязната конструкция на екстериора. Дизайнът е на Олсън Кундиг и е вдъхновена от заобикалящата я среда. Суровите материали отговарят на суровия климат. Все пак има стълби, които водят към двата балкона, които също правят постройката уникална.

9. Каменната къща

Повечето къщи са построени в синхрон със заобикалящата ги среда, същата цел преследва и тази странна на вид постройка от камък в Уелс и не е учудващо, че тази къща е така креативна; тя е приумица на писател, където да вика вдМалките къщички в задния двор или сред природата вече не са това, което бяха, благодарение на все по-нови и иновативни постройки на съвременните архитекти.

10. Нео къща

Тази къща се намира съвсем близо до нас, в Сърбия.  Тя също има елементите от камък, като едната страна е на тъмно сиво, докато самата постройка е бяла с огромен прозорец за сливане с природата и все пак интересна веранда за приветстване на хубавото време.

Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: