БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
02/08/2023
Тавански апартамент – защо не?
Не зачерквайте таванското помещение и не го превръщайте в маза или склад за стари вещи. Този удивително малък, но уютен апартамент, ще ви даде множество идеи и ще ви покаже какво съкровище притежавате без да го осъзнавате.
07/07/2023
Минимализъм и удобство
Тези малки къщички са е природосъобразни направени с мисъл към детайла и събрали цялата човешка креативност, за да щадят пространство. Те се къпят в естествена светлина, която дава един уютен светъл интериор. Хубавите им цветове галят окото, а вътре са функционални и комфортни.
17/06/2023
Прекрасни стъклени фасади
Понякога най-добрият вариант за фасадата е красив стъклопис, а тези сгради доказват колко правилно решение е било това. Тези интересни сгради по света напомнят колко важни са прозорците по фасадите и колко уникални могат на бъдат.
03/05/2023
Да живееш лукса - прекрасните мечтани апартаменти на Ню Йорк
Ню Йорк е едно от най-скъпите места не само в САЩ, но и по света, малко е трудно да се повярва, че част от колонията е била продадена на холандци купувана за „жълти стотинки” или дранкулки от местното население, днес мегаполисът е мечта за мнозина, но да се живее в него е изпитание за едни и удоволствие за други.
12/04/2023
Модерни дървени къщички
Дървените къщи са здравословна алтернатива на традиционния дом с изцяло естествени материали. В повечето случаи се ползва дърво, което може да издържи на неблагоприятните климатични условия.
08/03/2023
Тайните на Скандинавския стил
Скандинавският стил като екстериор и интериор са все по-познати, но нека надникнем по-близо и да видим какво го характеризира. Този архитектурен стил обединява Северноевропейските страни като Швеция, Норвегия и Дания.
08/02/2023
Апартамент в Торонто почерпил вдъхновение от готическия стил
Понякога да създадете дома на мечтите си и уютно кътче в света, което да наречете свое не е лесно, особено когато не ви влекат от традиционните идеи, но този апартамент в Торонто е доказателство, че с доза креативност, може да впишете любимия си стил и пак да не излизате от рамката на уютно жилище.
08/01/2023
Дзен къща в Корея
Тази къща в Южна Корея, с Йонкин-Ши в близост до гората и недалечната планина.Това я прави прекрасно място за медитация, намираща се на тихо и спокойно място, за да даде на собствениците си не само спокойствие на ума, но и на тялото.
12/12/2022
Малката баня иска голямо въображение
Всички искаме голяма и просторна баня, на която да дадем заслужената почивка на тялото след тежък ден или просто да можем да се поглезим без да се съобразяваме с работно време или с чужд график както в СПА центровете. За съжаление, това не винаги е възможно. Но малката баня не е проклятие, ако знаем как да се възползваме от големината ѝ и след правилен ремонт даже можем да не я познаем.
02/11/2022
Необичайна офис - сграда в Индия
Макар да изглежда много уютно, всъщност това е бизнес сграда и кой не би бил вдъхновен да работи на такова място, защото не само отвън, но и вътре е приказно и никой не би описал офис пространството така.
[<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: