БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
10/03/2016
Ски къща в Норвегия
В Норвегия, където зимата e дълга и студена, но затова пък чудесна за зимни спортове, тази прекрасна и иновативна къщичка ще стопли сърцата ви. Този чудесен дом, който може да наемете за празници, се намира в Гейло, популярна ски дестинация в Халингдал. Извън ски сезона, местността предлага чудесни условия за катерене.
16/02/2016
Когато човекът се съобразява с природата – част втора
За съжаление много често, а и в повечето случаи се получава така - искате да построите нещо, веднага се почиства теренът от излишната растителност, но при тези 9 примера, човек не само се е съобразил с природата, но и я е превърнал в част от интериора си.
18/01/2016
Когато човекът се съобразява с природата – част първа
За съжаление много често, а и в повечето случаи човекът не се съобразява с природата. Искате да построите нещо, веднага се почиства в теренът от излишната растителност , но при тези 9 примера, човек не само се е съобразил с природата, но и я е превърнал в част от интериора си.
18/12/2015
Уникалната архитектура на музея на остров Байсбох
След осем месеца ремонт Музеят Байсбох отвори отново за посетители. Напълно трансформиран и уголемен, това чудо на архитектурата вече радва посетителите. Сградата има ресторант и различни временни изложби. Намира се в Холандия и представлява зелени хълмове, които всъщност са сградата на музея.
27/11/2015
Малка къщичка сред природата
Това е наистина една малка къща, не в прерията, както в класическия роман, а сред природата и може да ви дари с уюта на природата. Ако си мислите, че това е много далеч от нашите ширини, ще ви успокоим, че този проект е бил реализиран на нашия полуостров, в Сърбия от архитектите Андрея и Тияна Митрович.
19/10/2015
Зеленият небостъргач
Проблемът със зелените площи е повече от мащабен, почти във всеки мегаполис, зелените площи намаляват в глобален план, затова на изток са намерили решение в проектиране на небостъргач обвит в растителност.
14/09/2015
Спалня под морското ниво – защо не
Мислите си, че като идете на плажа и вече сте познали морето или океана. Е, не е било достатъчно. Единственият начин да опознаете наистина дълбините е да се спуснете с тях и то без водолазен костюм.
18/08/2015
Приказките се превръщат в реалност в Норвегия
В маранята на лятото мечтаем за прохлада, какво по-хубаво от това да посетим къщички извадени сякаш от книгите с приказки на Норвегия.
16/07/2015
Къщата на Вси Светии
Тази прекрасна къща оценена на 9, 500 000 паунда ще намерите в Ричмънт, Великобритания. Този малък отвън ще ви въведе в наистина прекрасен интериор.
03/07/2015
Една малка къща, която може да „кацне” навсякъде
Мислите си, че да имате чудесен изглежда и да се намирате на прекарано то място ви трябва огромна къща. Това не е съвсем така, този малък шедьовър ще преобърне представите ви за дом.
[<<] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: