БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
18/11/2013
Еко хотели по цял свят - 1 част
За почитателите на природата и на екологичния начин на живот, архитектите на тези хотели са се погрижили да удовлетворят изискванията на своите клиенти. Без да се прави компромис с удобството и модерното обзавеждане на сградите, голяма част от тях са изградени и оборудвани така, че да зависят от възвръщаеми източници на енергия, да пестят вода и електричество, да рециклират мръсната вода и употребяваните ресурси, за да замърсяват по-малко природата.
31/10/2013
Интериор на спа хотел
Интериор на спа хотел, изработен от Дизайнарт КиК
07/10/2013
Bunkie, малката еко къщичка за ваканция сред природата
Противно на тенденциите къщите да стават все по-просторни и големи, сред архитектите излиза друга, противоположна, мода. Тенденцията къщата да е по-компактна и малка, пространството в нея да се употребява максимално, а вредата върху околната среда да се сведе до минимум, включително енергийната употреба.
25/09/2013
Фантастичен плаващ соларен курорт
Тази модерна конструкция се нарича Solar Floating Resort, соларен плаващ курорт. Тя е дело на Michele Puzzolante и комбинира къща с яхта. Част от конструкцията се намира под водата, а енергийните й нужди се покриват напълно от еко енергията на водата и слънцето. Освен това къщата – яхта не замърсява околната среда и е в унисон с нея.
04/09/2013
Най-добрите футуристични еко дизайни на сгради - 2 част
Футуристичният дизайн, който създава сгради на бъдещето, се стреми именно към тази идея за еко система във всеки дом. Вижте няколко интересни идеи за такива сгради с еко привкус, без компромис с удобството и уединението.
27/08/2013
Най-добрите футуристични еко дизайни на сгради - 1 част
Тенденцията на еко дизайна обхваща все по-голяма част от новите идеи на архитектите, които от своя страна се опитват да задоволят вкусовете на своите клиенти.
01/08/2013
Екологично строителство в грижа за природата и човека
Екологичното строителство е система от практики и технологии в строителството, при която се оптимизира употребата на материали, енергия и суровини. Системата се прилага с цел да се редуцира отпечатъкът на човека върху околната среда. Подходът в строителната технология се фокусира върху технологични решения и цялостно преразглеждане на ролята на човека в природните процеси.
20/05/2013
Бившето имение на Кейти Пери в Лос Анжелис
През 2011 година прочутата певица Кейти Пери продава къщата си в Лос Анжелис за сумата от 3.3 млн. щатски долара. Построена е през 20-те години на 20 век, като архитектурата е с римски детайли. Вътрешните помещения на сградата са в контраст с архитектурата, тъй като са модерно обзаведени. Класически стил и модерни детайли се комбинират без да се "бият" помежду си, като къщата притежава едновременно удобство и стилна външност.
18/01/2013
Пентхаус в Москва с панорамна гледка
Луксозният апартамент в един от най-скъпите градове в света е не само много просторен, но освен това от огромните прозорци се разкрива страхотна гледка към части от града. Високите тавани и изобилната натурална светлина правят вътрешните части просторни и уютни, а много внимателно подбраната мебелировка придава завършеност на стаите.
11/12/2012
Бамбукова къща в Тайланд
Красивата бамбукова къща се намира в селце в долината на свещената река Ayung в Бали. Нейната структура е създадена така, че да се слива с тропическата среда наоколо и е изградена от бамбук, който е много издръжлива основа.
[<<] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: