БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
03/10/2019
Парижки апартамент с изглед към Айфеловата кула
Целта на луксозното жилище е било да дава изглед към небезизвестната кула и река Сена. Намира се в сграда от 16-ти век и се простира на 310 кв. м. Апартаментът е дело на компания Ринк, която е известна, че е са посланик на френския начин на живот и духът на Париж може да се види във всяко помещение.
13/09/2019
Малки кътчета за четене за голямо удоволствие Част 2
За да се рее умът в хиляди светове, не ви трябва много място, затова превърнете малкото пространство в необятно пространство за въображението. С тези идеи за кътчета за четене, дори най-малкият апартамент ще се превърне във врата към чуждоземни светове, но и ще предадете на дома ви неочаквана оригиналност.
01/08/2019
Малки кътчета за четене за голямо удоволствие - Част 1
За да се рее умът в хиляди светове, не ви трябва много място, затова превърнете малкото пространство в необятно пространство за въображението. С тези идеи за кътчета за четене, дори най-малкият апартамент ще се превърне във врата към чуждоземни светове, но и ще предадете на дома ви неочаквана оригиналност.
19/07/2019
Остроумни идеи за спестяване на пространство – част 2
Нека си признаем на един дом могат да му липсват много неща, но най-много му липсва пространство за многото неща, където да сложите всичко необходимо, според вас. Ако не обичате да се лишавате от вещите си, но все пак целите да има пространство, то някои от тези идеи могат да освежат дома ви, както пролетта освежава навън.
09/06/2019
Къща на 280 години все още в експлоатация
Тази традиционна къща се намира в Ирландия и е построена преди 280 години. В нея няма течаща вода и електричество, но все пак не само става за живеене, а и си има обитателка, която не би я заменила за нищо на света. Маргарет Галахър е пенсионерка, която решава да отдаде последните си години на това късче история.
15/05/2019
Остроумни идеи за спестяване на пространство – част 1
Нека си признаем – на един дом могат да му липсват много неща, но най-много му липсва пространство за многото неща, къде да сложите всичко необходимо, според вас. Ако не обичате да се лишавате от вещите си, но все пак целите да има пространство, то някои от тези идеи могат да освежат дома ви, както пролетта освежава природата навън.
21/04/2019
Апартаментът с книжния тайник
Ако отиде на гости на този уютен апартамент няма да си помислим, че някога е бил част от манастир, но е точно така. Тази сграда е в Словакия и е била построена през далечната 1719 като манастир, но през 20 век е превърната в апартаменти. Макар частта да е оборудвана с всичко съвременно, то тя носи духа на миналото в себе си. Апартаментът е разположен на 100 кв. м. Това го кара да побере не само всичко необходимо, но и още нещо.
12/02/2019
Модерната кръглa къща в Австралия
Компактна, но оригинална къща се е притаила на крайбрежието на Австралия. Едно отдалечено място, където няма в близост нито ресторанти, нито търговски центрове. Перфектното място за самотници и за хора, които ценят тишината и шума на сблъсъка на вълните с брега. Южният континент е перфектен за подобни тихи постройки, но което е най-важно за тази странна къща, тя се стреми да не заема много място и да не е прекалено скъпа.
11/01/2019
Стаи вдъхновени от новите технологии
Нека си признаем: трудно си представяме деня без да сме влезли стотина пъти във Фейсбук, без да сме търсили по едно нещо в Гугъл или да сме си чатили с някого. Без тях не може, а какво ако живеехте в стая вдъхновена от технологиите?
21/12/2018
Интересни врати
Ако добрата стара врата ви се струва отживелица вижте какви идеи с хрумнали на тези собственици на къщи, които не само имат причудливи домове, но и входът към тях е доста необичаен.
[<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: