БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
21/01/2020
Завръщането на шперплата
Подчинени на старото знание, че всичко ново е добре забравено старо, в последните тенденции отново се обръщаме към миналото и използването на шперплата отново намира място в домовете ни. Всъщност, шперплатът се ползва от 17 и 18 век, но не и толкова често, така че едва през 1905 някой в Полша е почнал да прави мебели от подобен материал. След това шперплатът добива популярност, а после леко замира, за да се завърне с пълна сила.
21/12/2019
5 от най-интересните сгради на Китай
Когато споменем Китай често си представяме тяхната традиционна архитектура с извити покриви и дракони по тях, но азиатският гигант доказва, че не само не отстъпва на новите и иновационни тенденции в архитектурата, но и се налага.
19/11/2019
Балкон,тераса, веранда, вътрешен двор – прекрасни за есента
Последните есенни топли дни ни канят на откритото пространство, около или в дома ни, но правим ли наистина разлика кое е как се нарича и дали сме го декорирали правилно? Все пак различаваме ли ги? Терасата е най-лесна, почти всяко жилище си има тераса. Дори жилища, които са на етажи и тя е единственият начин за пространство навън.
03/10/2019
Парижки апартамент с изглед към Айфеловата кула
Целта на луксозното жилище е било да дава изглед към небезизвестната кула и река Сена. Намира се в сграда от 16-ти век и се простира на 310 кв. м. Апартаментът е дело на компания Ринк, която е известна, че е са посланик на френския начин на живот и духът на Париж може да се види във всяко помещение.
13/09/2019
Малки кътчета за четене за голямо удоволствие Част 2
За да се рее умът в хиляди светове, не ви трябва много място, затова превърнете малкото пространство в необятно пространство за въображението. С тези идеи за кътчета за четене, дори най-малкият апартамент ще се превърне във врата към чуждоземни светове, но и ще предадете на дома ви неочаквана оригиналност.
01/08/2019
Малки кътчета за четене за голямо удоволствие - Част 1
За да се рее умът в хиляди светове, не ви трябва много място, затова превърнете малкото пространство в необятно пространство за въображението. С тези идеи за кътчета за четене, дори най-малкият апартамент ще се превърне във врата към чуждоземни светове, но и ще предадете на дома ви неочаквана оригиналност.
19/07/2019
Остроумни идеи за спестяване на пространство – част 2
Нека си признаем на един дом могат да му липсват много неща, но най-много му липсва пространство за многото неща, където да сложите всичко необходимо, според вас. Ако не обичате да се лишавате от вещите си, но все пак целите да има пространство, то някои от тези идеи могат да освежат дома ви, както пролетта освежава навън.
09/06/2019
Къща на 280 години все още в експлоатация
Тази традиционна къща се намира в Ирландия и е построена преди 280 години. В нея няма течаща вода и електричество, но все пак не само става за живеене, а и си има обитателка, която не би я заменила за нищо на света. Маргарет Галахър е пенсионерка, която решава да отдаде последните си години на това късче история.
15/05/2019
Остроумни идеи за спестяване на пространство – част 1
Нека си признаем – на един дом могат да му липсват много неща, но най-много му липсва пространство за многото неща, къде да сложите всичко необходимо, според вас. Ако не обичате да се лишавате от вещите си, но все пак целите да има пространство, то някои от тези идеи могат да освежат дома ви, както пролетта освежава природата навън.
21/04/2019
Апартаментът с книжния тайник
Ако отиде на гости на този уютен апартамент няма да си помислим, че някога е бил част от манастир, но е точно така. Тази сграда е в Словакия и е била построена през далечната 1719 като манастир, но през 20 век е превърната в апартаменти. Макар частта да е оборудвана с всичко съвременно, то тя носи духа на миналото в себе си. Апартаментът е разположен на 100 кв. м. Това го кара да побере не само всичко необходимо, но и още нещо.
[<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: