БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
11/01/2019
Стаи вдъхновени от новите технологии

Нека си признаем: трудно си представяме деня без да сме влезли стотина пъти във Фейсбук, без да сме търсили по едно нещо в Гугъл или да сме си чатили с някого. Без тях не може, а какво ако живеехте в стая вдъхновена от технологиите? Да вземем просторна стая с прозорец на цялата стена и да видим как Райдиен Бол претворил вдъхновен от най-известните програми, без които вече трудно живеем.

1. Снапчат

Много жълто и черно. Да не забравяме и балоните, нека с тях да украсим прозореца, който е в овална форма. Нямаме нужда от спалня и едни широк хамак ще ни свърши работа с нахвърляни по него жълти и черни възглавници. Една малка квадратна маса и два стола. Имаме си и призрачето, което ни помага да намерим банята и огледало обградено от облачета, по чийто край имаме лампи за по-добра видимост подобно на огледалата в  гримьорните. Малко изглежда на детска стая, но е интересен подход.

2. Фейсбук

Нека сме честни: повече живеем в синята програма отколкото у дома. Ето какво би представлявала една стая вдъхновена от общоизвестния „клюкарник”. Разбира се, задължителното синьо главно на едната стена, на която се вижда голям плазмен телевизор. Завивките в спалнята са в синьо, а  стените са всеизвестните емотикона, с които реагираме на всичко във Фейсбук. Има и бюро с компютър,  с включен Фейсбук на екрана. Но също така и ъгъл за спорт с маса за билярд и кош с учуденото личице. Масата и табуретките са от масивно дърво.

3. Нетфликс

Тук цари червено и черно. Огромна удобна спалня с драпирана черна рамка и червени възглавници и два големи прозореца украсени с лампички. На стената също на червен фон е телевизорът и колоната до него. А до него е направо хладилника с разхладителни напитки. Удобни меки кресла тип „барбарони” и разтегателен диван са задължителен за всеки интересен сериал, затова намират и място тук.

Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: