БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
15/05/2019
Остроумни идеи за спестяване на пространство – част 1

Нека си признаем – на един дом могат да му липсват много неща, но най-много му липсва пространство за многото неща, къде да сложите всичко необходимо, според вас.  Ако не обичате да се лишавате от вещите си, но все пак целите да има пространство, то някои от тези идеи могат да освежат дома ви, както пролетта освежава природата навън.

1. Сгъваеми столове

Да, онези столове, които си представяме като чуете думата „кеч” или онези, които не използваме и са в мазето. Вземете ги и ги сложете… на стената. Когато са там,  те играят двойна роля, може да са лавици за книги, рафтче за сувенири, а долната им част е прекрасен отворен гардероб. Умно, нали?

2. Огледало в  цял ръст

Да, знаем, че много от вас имат, но ако все не му намирате място, нека дъската за гладене свърши тази работа, оставете я в коридора и след като изгладите любимата си рокля. Изправете дъската и се огледайте как изглеждате с нея.

3. Рафт за колело

Ако колелото е част от живота ви, независимо дали ходите с него на работа или отмаряте с него през уикенда, тази хрумка е за вас. То често заема място. Ето една чудесна идея да го съхраняваме у дома на сигурно място, вместо да го заключваме някъде извън апартамента.  Може да използвате рафта за книги или сувенири, които също се чудите къде да сложете и да окачите под тях, велосипеда си.

4. Маса за обяд или за билярд?

Ако искате собствена маса за билярд не бива това да ви струва доста пространство с тази маса, защото тя е перфектна и за всеки семеен обяд. Дели ги само на една дъска, за да се превърне в любимото ви хоби. На дължина може да побере по три стола и два от късата част. А и половинката няма да ви опява, че масата за билярд „грози” дома ви.

Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: