БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
02/02/2021
5 идеи за фасади на къщата
Както корицата прави първо впечатление за книгата, така и фасадата казва много за вашия дом. Въпреки че не бива да съдим по корицата, то трябва фасадата не само да е представителна, но и ефективна, защото тя защитава дома ни от студ и жега.
12/01/2021
Стените падат и дават воля на въображението
Когато си кажете, че ще ремонтирам апартамента, всеки би си помислил нещо освежаващо, може би друг цвят на стените, смяна на плочките и тръбите или може би разместване на мебелите или добавяне на някоя нова секция.
02/12/2020
Съвременните градски къщи
Къщите в града са голямо удоволствие в нашето съвремие. На запад английските лордове са си имали къщи в града за различни случаи столетия наред.
02/11/2020
Малка стоманена къща на мястото на гараж
Трудно може да се натъкнете на подобна постройка с парадоксален дизайн, но тя се намира в Утехт, Нидерландия. Сградата е дело на местни архитекти. Контрастът с околните сгради носи своя чар и не само отличава къщата, но и прави интересна улицата.
02/10/2020
Къщи, сливащи се с природата
За много постройки се твърди, че са в хармония със заобикалящата ги среда, но при тези природата буквално никне от покривите на повечето. Подобни сгради са доказателство, че човек може да живее приютен сред природата.
10/09/2020
Приказна къща в Портланд
Това ранчо построено през 50-те в Портланд, Орегон е било напълно трансформирано и превърнато в къща от приказките, където всеки момент очаквате Червената шапчица да почука на вратата. Поставена на хълма в предградията на града, тя дава удобствата и пространството за един чудесен и уютен дом.
20/08/2020
Големите идеи за малките пространства с висок таван
Малките апартаменти подходящи, докато човек е студент или все още несемейни също могат да си имат своя уют и да складират всичките ви нужни вещи, стига да знаете как да го използвате.
10/07/2020
10 модерни къщички - част 2
Малките къщички в задния двор или сред природата вече не са това, което бяха, благодарение на все по-нови и иновативни постройки на съвременните архитекти.
12/06/2020
10 модерни къщички - част 1
Малките къщички в задния двор или сред природата вече не са това, което бяха, благодарение на все по-нови и иновативни постройки на съвременните архитекти.
05/05/2020
5 красиви къщи във Франция
Този проект на студио Орма се слива с хубавата природа на остров Корсика, за да се слее с природата. Стените са от мрамор с рамки от кестен. Заради каменната ограда и стени сякаш къщата е стояла тук хиляди години. Къщата е предназначена, за да приема посетители за ваканциите им далеч от шума на големия град.
[<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: