БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
07/03/2017
Сградите на суперзлодеите
Има сгради, които като ги погледнем и тръпки ни побиват, все едно архитектите са ги стрoили за някои супер злодеи от комиксите, специално за поклонниците на черната сила на Дарт Вейдър и Шрюдер.
16/02/2017
Неща, които трябва да знаем ако си стоим къща от контейнери
Напоследък да си правим бунгало или малка къщичка на усамотено място от използвани материали набира все повече привърженици. Да си направим къща от контейнери, защото са евтини и чудесни като размери за малък дом насред нищото.
20/01/2017
Къщата на малките жени
Еймъс Бронсън Алкът купил две къщи на Ливингстън Роуд , след това се е преместил в по-малка къща, на която е добавил по-голямо имение и сам е напарвал подобрения на дома си. Земите имали място за 40 ябълкови дървета и къщата станала известна като Къщата с ябълковите дървета.
23/12/2016
У-образната къща на брега
Това всъщност са две къщи като сраснали не само една с друга, но и със заобикалящата ги природа. От една страна се намира насред гориста местност, но от друга е към края й следва красиво крайбрежие. Изложеното е сякаш две букви У са се изписали една под друга. Това помага не само да се слее повече сградата с природата наоколо, но също така и слънцето да я огрява през цялото време. След като къщата продължи на два лъча, тя сякаш следва линиите на областта.
01/11/2016
Лятната къща подобна на покрив
Да си припомним заедно с последните лъчи на лятото за една прекрасна лятна къщичка в Швеция. На някои хора им трябват просторни къщи с тавански стаи, а тази е само един покрив, но все пак не бива да подценяваме работата на архитектите по този проект.
14/10/2016
Сюрреалистични сгради
Когато погледнете тези сгради, ще си помислите, че краят на света е дошъл и си е отишъл. Това всъщност е галерията на Дионисио Гонзалес. Вдъхновен от една трагедия – как на крайбрежието на Алабама след една голяма буря жителите на Мексиканския залив е трябвало да започнат от начало. Там живеят 1200 души, които постоянно се налага да строят на ново домовете си след всяка приумица на природата.
18/08/2016
Индийската еволюция срещу китайската революция – втора част
Като архитект живеещ в Шанхай, Остин Уилямс е бил свидетел на развитието на небостъргачите. Макар според него високите водни кули на китайския град да не са връх в архитектурата, но все пак галят окото и постоянно се подобряват.
04/08/2016
Индийската еволюция срещу китайската революция - първа част
Като архитект живеещ в Шанхай, Остин Уилямс е бил свидетел на развитието на небостъргачите. Макар според него високите водни кули на китайския град да не са връх в архитектурата, но все пак галят окото и постоянно се подобряват. В повечето градове с Китай набират скорост в бързото конструиране, модернизма и небостъргачите.
07/07/2016
Двете фамилни къщи до потока
Две семейни къщи са се настанили удобно до потока Уайрарапа в Крисчърч. Архитектите са направили красиви къщи с просторни стаи, за да зарадват окото и да предизвикат удобството като се съобразяват с околната среда.
14/06/2016
Как да превърнем външното пространство в читателско кътче
Външните пространства са нашето малко спасение за топлите пролетни и летни дни. Независимо дали е малка тераса или дворче, те могат да бъдат превърнати в прекрасен читателски ъгъл, където с чаша любима напитка да се радвате на слънцето и на новите истории.
[<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: