БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
16/07/2015
Къщата на Вси Светии
Тази прекрасна къща оценена на 9, 500 000 паунда ще намерите в Ричмънт, Великобритания. Този малък отвън ще ви въведе в наистина прекрасен интериор.
03/07/2015
Една малка къща, която може да „кацне” навсякъде
Мислите си, че да имате чудесен изглежда и да се намирате на прекарано то място ви трябва огромна къща. Това не е съвсем така, този малък шедьовър ще преобърне представите ви за дом.
14/04/2015
Да живееш във водопад
Водопадите са красиви и романтични места, които обичаме да посещаваме при разходките през лятото на пролетта ако е възможно с половинката, с която да споделим красотата на света. Но някои хора толкова харесват течащата от високо вода, че се заселват да живеят в такъв.
23/03/2015
Азиатски мотиви за дома
След като скоро настъпи Китайската нова година ви каним да споделите мира и спокойствието, което споделят всички азиатски мотиви на дома ви. Ако искате домът ви да е по-спокоен, то тогава няколко дзен мотива могат да ви успокояват и разтоварват. Не забравяйте, че статуя на Буда в някоя от стаите ще го направи не само източно вдъхновен , но и екзотичен за приятелите ви.
09/03/2015
Пиано къща в Китай
Макар за китайците традиционни да са съвсем различни представи или си ги представяме с огромните небостъргачи. За наша голяма изненада точно там е този паметник на класическата западна музика. Къщата пиано се намира в провинция Ан Хуъй в град Хуаинан.
10/11/2014
Откриване на "Център за Арт Терапия и съвременно изкусто", гр.Банкя
На 7-ми октомви беше направено предварително представяне пред медиите и представители на художествениете среди - откриване на "Център за Арт Терапия и съвременно изкусто", гр.Банкя
05/09/2014
Резиденцията Аура в Кипър
Едно от най луксозните имения в Кипър, което радва с уникалността и лукса в себе си. Това е един проект от най-скъпите и луксозни превени някъде на Кипър. Съвсем близо до нас се намира тази прекрасна къща.
11/08/2014
Да живееш във водна кула
На Бам Дизайн студио се пада нелеката, но интересна задача поставена от техен клиент да направи обитаема водна кула, построена през 1938 година в Белгия. Клиентът иска да живее над 10 метра над земята и да се наслаждава на прекрасна гледка от заобикалящото го село.
21/07/2014
Домът на хълма в съвременна версия
Строен на широките пасища, извън цивилизацията, трафика и стрeса, този дом съчетава всички съвременни техники и е иновация в строителството. Показва креативност и функционалност в същото време. Построена с цимент, дърво и стъкло, тази модерна къща е позиционирана зад хълма.
04/07/2014
Най-интересни къщи по света – част втора
Една от най-тънките къщи в света е само 150 сантиметра и е построена от Едгар Кернет във Варшава между две съществуващи сгради. Тя е мемориален паметник към родителите му, загубили живота си в холокоста.
[<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: