БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
26/06/2014
Най-интересни къщи по света – част първа
Хората могат да живеят навсякъде, но някои наистина имат странни и красиви местообитания. И също толкова екзотични. Тези прекрасни структури са доказателство за творческата нагласа на човека. Oт къща на самолет до иновативен дом, който се топли сам. Тези 18 къщи са едни от най-интересните в цялата планета.
18/11/2013
Еко хотели по цял свят - 1 част
За почитателите на природата и на екологичния начин на живот, архитектите на тези хотели са се погрижили да удовлетворят изискванията на своите клиенти. Без да се прави компромис с удобството и модерното обзавеждане на сградите, голяма част от тях са изградени и оборудвани така, че да зависят от възвръщаеми източници на енергия, да пестят вода и електричество, да рециклират мръсната вода и употребяваните ресурси, за да замърсяват по-малко природата.
31/10/2013
Интериор на спа хотел
Интериор на спа хотел, изработен от Дизайнарт КиК
07/10/2013
Bunkie, малката еко къщичка за ваканция сред природата
Противно на тенденциите къщите да стават все по-просторни и големи, сред архитектите излиза друга, противоположна, мода. Тенденцията къщата да е по-компактна и малка, пространството в нея да се употребява максимално, а вредата върху околната среда да се сведе до минимум, включително енергийната употреба.
25/09/2013
Фантастичен плаващ соларен курорт
Тази модерна конструкция се нарича Solar Floating Resort, соларен плаващ курорт. Тя е дело на Michele Puzzolante и комбинира къща с яхта. Част от конструкцията се намира под водата, а енергийните й нужди се покриват напълно от еко енергията на водата и слънцето. Освен това къщата – яхта не замърсява околната среда и е в унисон с нея.
04/09/2013
Най-добрите футуристични еко дизайни на сгради - 2 част
Футуристичният дизайн, който създава сгради на бъдещето, се стреми именно към тази идея за еко система във всеки дом. Вижте няколко интересни идеи за такива сгради с еко привкус, без компромис с удобството и уединението.
27/08/2013
Най-добрите футуристични еко дизайни на сгради - 1 част
Тенденцията на еко дизайна обхваща все по-голяма част от новите идеи на архитектите, които от своя страна се опитват да задоволят вкусовете на своите клиенти.
01/08/2013
Екологично строителство в грижа за природата и човека
Екологичното строителство е система от практики и технологии в строителството, при която се оптимизира употребата на материали, енергия и суровини. Системата се прилага с цел да се редуцира отпечатъкът на човека върху околната среда. Подходът в строителната технология се фокусира върху технологични решения и цялостно преразглеждане на ролята на човека в природните процеси.
20/05/2013
Бившето имение на Кейти Пери в Лос Анжелис
През 2011 година прочутата певица Кейти Пери продава къщата си в Лос Анжелис за сумата от 3.3 млн. щатски долара. Построена е през 20-те години на 20 век, като архитектурата е с римски детайли. Вътрешните помещения на сградата са в контраст с архитектурата, тъй като са модерно обзаведени. Класически стил и модерни детайли се комбинират без да се "бият" помежду си, като къщата притежава едновременно удобство и стилна външност.
18/01/2013
Пентхаус в Москва с панорамна гледка
Луксозният апартамент в един от най-скъпите градове в света е не само много просторен, но освен това от огромните прозорци се разкрива страхотна гледка към части от града. Високите тавани и изобилната натурална светлина правят вътрешните части просторни и уютни, а много внимателно подбраната мебелировка придава завършеност на стаите.
[<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: