БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
18/12/2015
Уникалната архитектура на музея на остров Байсбох
След осем месеца ремонт Музеят Байсбох отвори отново за посетители. Напълно трансформиран и уголемен, това чудо на архитектурата вече радва посетителите. Сградата има ресторант и различни временни изложби. Намира се в Холандия и представлява зелени хълмове, които всъщност са сградата на музея.
27/11/2015
Малка къщичка сред природата
Това е наистина една малка къща, не в прерията, както в класическия роман, а сред природата и може да ви дари с уюта на природата. Ако си мислите, че това е много далеч от нашите ширини, ще ви успокоим, че този проект е бил реализиран на нашия полуостров, в Сърбия от архитектите Андрея и Тияна Митрович.
19/10/2015
Зеленият небостъргач
Проблемът със зелените площи е повече от мащабен, почти във всеки мегаполис, зелените площи намаляват в глобален план, затова на изток са намерили решение в проектиране на небостъргач обвит в растителност.
14/09/2015
Спалня под морското ниво – защо не
Мислите си, че като идете на плажа и вече сте познали морето или океана. Е, не е било достатъчно. Единственият начин да опознаете наистина дълбините е да се спуснете с тях и то без водолазен костюм.
18/08/2015
Приказките се превръщат в реалност в Норвегия
В маранята на лятото мечтаем за прохлада, какво по-хубаво от това да посетим къщички извадени сякаш от книгите с приказки на Норвегия.
16/07/2015
Къщата на Вси Светии
Тази прекрасна къща оценена на 9, 500 000 паунда ще намерите в Ричмънт, Великобритания. Този малък отвън ще ви въведе в наистина прекрасен интериор.
03/07/2015
Една малка къща, която може да „кацне” навсякъде
Мислите си, че да имате чудесен изглежда и да се намирате на прекарано то място ви трябва огромна къща. Това не е съвсем така, този малък шедьовър ще преобърне представите ви за дом.
14/04/2015
Да живееш във водопад
Водопадите са красиви и романтични места, които обичаме да посещаваме при разходките през лятото на пролетта ако е възможно с половинката, с която да споделим красотата на света. Но някои хора толкова харесват течащата от високо вода, че се заселват да живеят в такъв.
23/03/2015
Азиатски мотиви за дома
След като скоро настъпи Китайската нова година ви каним да споделите мира и спокойствието, което споделят всички азиатски мотиви на дома ви. Ако искате домът ви да е по-спокоен, то тогава няколко дзен мотива могат да ви успокояват и разтоварват. Не забравяйте, че статуя на Буда в някоя от стаите ще го направи не само източно вдъхновен , но и екзотичен за приятелите ви.
09/03/2015
Пиано къща в Китай
Макар за китайците традиционни да са съвсем различни представи или си ги представяме с огромните небостъргачи. За наша голяма изненада точно там е този паметник на класическата западна музика. Къщата пиано се намира в провинция Ан Хуъй в град Хуаинан.
[<<] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: