БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
20/05/2013
Бившето имение на Кейти Пери в Лос Анжелис
През 2011 година прочутата певица Кейти Пери продава къщата си в Лос Анжелис за сумата от 3.3 млн. щатски долара. Построена е през 20-те години на 20 век, като архитектурата е с римски детайли. Вътрешните помещения на сградата са в контраст с архитектурата, тъй като са модерно обзаведени. Класически стил и модерни детайли се комбинират без да се "бият" помежду си, като къщата притежава едновременно удобство и стилна външност.
18/01/2013
Пентхаус в Москва с панорамна гледка
Луксозният апартамент в един от най-скъпите градове в света е не само много просторен, но освен това от огромните прозорци се разкрива страхотна гледка към части от града. Високите тавани и изобилната натурална светлина правят вътрешните части просторни и уютни, а много внимателно подбраната мебелировка придава завършеност на стаите.
11/12/2012
Бамбукова къща в Тайланд
Красивата бамбукова къща се намира в селце в долината на свещената река Ayung в Бали. Нейната структура е създадена така, че да се слива с тропическата среда наоколо и е изградена от бамбук, който е много издръжлива основа.
13/11/2012
Къщата на Флинстоун в модерно време
Телевизионната звезда Дик Кларк вероятно е голям фен на поредицата на Хана – Барбара за семейство Флинстоун, тъй като решава да създаде своята къща в Малибу във форма, която наподобява къщите в прочутата анимация.
08/11/2012
Представяне на ДЕМО АПАРТАМЕНТ в новият затворен комплекс ПАНОРАМА БОЯНА
На 16 октомври 2012г. ПАНОРАМА БОЯНА - новият затворен комплекс в полите на Витоша в кв. Бояна беше представен от инвеститора на специално събитие ДЕМО АПАРТАМЕНТ с ОТВОРЕНИ ВРАТИ.
22/10/2012
Офис в задния двор
Модерната тенденция да се работи от вкъщи набира сила, а с това се разраства творческата енергия за оформяне на функционално пространство, в което да се вмести работната стая. Ако не разполагате с достатъчно пространство у дома, за да оформите зона за работа, можете да се възползвате от компактната визия на тази малка екстериорна стая.
08/10/2012
Просторна къща на брега на Палм бийч
Къщата на Кели Клайн, писателка, фотограф и състезател по конен спорт, е отражение на нейното усещане за отворено пространство, подчертано от работата на нейния бивш съпруг, прочутият дизайнер Келвин Клайн.
10/09/2012
Френското шато на Валентино в азиатски стил
Световноизвестният дизайнер Валентино избира покрайнините на Париж, за да оформи своя дом. Имението Ch?teau de Wideville въплъщава страстта на дизайнера в областта на от-котюр, висшата мода, през старинни китайски стоки на династията Цин до европейски вещи от различни епохи.
17/04/2012
Настоящ обект в с. Мала Църква, Самоков
Един от настоящите ни проекти е пристройка и надстройка на частна жилищна сграда в с. Мала Църква – община Самоков.
08/04/2012
Комплекс Марина Бей Сендс, Уникална Архитектура
Архитект Тодор Енчев е участвал в проектирането на най-скъпото казино в света, намиращо се в Сингапур.
[<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: