БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
10/11/2014
Откриване на "Център за Арт Терапия и съвременно изкусто", гр.Банкя
На 7-ми октомви беше направено предварително представяне пред медиите и представители на художествениете среди - откриване на "Център за Арт Терапия и съвременно изкусто", гр.Банкя
05/09/2014
Резиденцията Аура в Кипър
Едно от най луксозните имения в Кипър, което радва с уникалността и лукса в себе си. Това е един проект от най-скъпите и луксозни превени някъде на Кипър. Съвсем близо до нас се намира тази прекрасна къща.
11/08/2014
Да живееш във водна кула
На Бам Дизайн студио се пада нелеката, но интересна задача поставена от техен клиент да направи обитаема водна кула, построена през 1938 година в Белгия. Клиентът иска да живее над 10 метра над земята и да се наслаждава на прекрасна гледка от заобикалящото го село.
21/07/2014
Домът на хълма в съвременна версия
Строен на широките пасища, извън цивилизацията, трафика и стрeса, този дом съчетава всички съвременни техники и е иновация в строителството. Показва креативност и функционалност в същото време. Построена с цимент, дърво и стъкло, тази модерна къща е позиционирана зад хълма.
04/07/2014
Най-интересни къщи по света – част втора
Една от най-тънките къщи в света е само 150 сантиметра и е построена от Едгар Кернет във Варшава между две съществуващи сгради. Тя е мемориален паметник към родителите му, загубили живота си в холокоста.
26/06/2014
Най-интересни къщи по света – част първа
Хората могат да живеят навсякъде, но някои наистина имат странни и красиви местообитания. И също толкова екзотични. Тези прекрасни структури са доказателство за творческата нагласа на човека. Oт къща на самолет до иновативен дом, който се топли сам. Тези 18 къщи са едни от най-интересните в цялата планета.
18/11/2013
Еко хотели по цял свят - 1 част
За почитателите на природата и на екологичния начин на живот, архитектите на тези хотели са се погрижили да удовлетворят изискванията на своите клиенти. Без да се прави компромис с удобството и модерното обзавеждане на сградите, голяма част от тях са изградени и оборудвани така, че да зависят от възвръщаеми източници на енергия, да пестят вода и електричество, да рециклират мръсната вода и употребяваните ресурси, за да замърсяват по-малко природата.
31/10/2013
Интериор на спа хотел
Интериор на спа хотел, изработен от Дизайнарт КиК
07/10/2013
Bunkie, малката еко къщичка за ваканция сред природата
Противно на тенденциите къщите да стават все по-просторни и големи, сред архитектите излиза друга, противоположна, мода. Тенденцията къщата да е по-компактна и малка, пространството в нея да се употребява максимално, а вредата върху околната среда да се сведе до минимум, включително енергийната употреба.
25/09/2013
Фантастичен плаващ соларен курорт
Тази модерна конструкция се нарича Solar Floating Resort, соларен плаващ курорт. Тя е дело на Michele Puzzolante и комбинира къща с яхта. Част от конструкцията се намира под водата, а енергийните й нужди се покриват напълно от еко енергията на водата и слънцето. Освен това къщата – яхта не замърсява околната среда и е в унисон с нея.
[<<] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: