БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
21/07/2014
Домът на хълма в съвременна версия

Строен на широките пасища, извън цивилизацията, трафика и стрeса, този дом съчетава  всички съвременни техники и е иновация в строителството. Показва креативност и функционалност в същото време. Построена  с цимент, дърво и стъкло, тази модерна къща е позиционирана зад хълма. Само част от къщата са видими от далече и се добива пълна представа за съществуването й , когато се приближите. Покривът  е тип „пеперуда”.

Другата част от крилото на пеперудата е отворена и прaви сянка на веранда. Половината от покрива е уникална, заради профила, който е избран. Тук са дървата и камината, която през студените месеци ще топли и ще допринася за уюта ви. Тук циментовия под е съчетан с дървен под, над който са дървените мaса и канапета, а това прави дизайна иновативен.

Вече вътре в хола се вижда, че кожите имат превес както като килим, така и като дамаска. Бели декоративни лампи украсяват иначе аскетичната обстановка. Намираме също оставени дърва, за да направят връзка на декора с верандата и останалата част, но също така и за да са под ръка в студените нощи.

Когато нощта е топла, то еленови рога красят угасената камина. Естествено дърво допринася за уникалността каквато е масичката за кафе. Тя е направена от три масивни блока , като най-тънкото е най-отгоре.

Кухненската част също присъства бялото като само столовете имат друг нюанс, от огнени цветове. Табуретките са с естествена тематика все едно огънят дава оттенък на мебелировката и напомня за себе си дори в топло време. Кухнята представлява контраст в постигнатите тонове на всекидневната. Този баланс е постигнат с избора на визуално стимулиращите мебели на двете места. Те създават ритъм, който не спира въпреки цветовете.

Естествената обстановка продължава в спалнята. Вижте само нощното шкафче, то е просто прекрасно. От двете страни също имаме рога в интериора, кожа и отново лек нюанс от червено.

Страхотна архитектура, която не само успокоява с обстановката си, но и допринася за прекрасна ваканция по всяко време на годината. А защо не и като постоянен дом?

Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: