БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
05/09/2014
Резиденцията Аура в Кипър

Едно от най луксозните имения в Кипър, което радва с уникалността и лукса в себе си.

Това  е един проект от най-скъпите и луксозни превени някъде на Кипър. Съвсем близо до нас се намира тази прекрасна къща.

Построена се в Ларнака, на много малко разстояния от международното летище на Кипър и яхтклуба на Ларнака.

Идеята за дизайна е на Андреас Трисвеис, старши архитект и партньор в Мобиус Дизайн Груп. Философията, която се крие зад идеята е „Голямата вълна на Канагава”, известна японска гравюра направена върху дърво от художника Хокусай, публикувана в късния Едо период между 1830-1833.

Точно на самия плаж, постройката наистина изглежда като вълна, която е загубила пътя си към морето. Резиденцията съдържа 6 спални, стая за презентации, турска баня или хамам за любителите на Ориента.  За любителите на плуването има масивен басейн с две джакузита както и платформа за йога.

Архитектурата на вътрешния дизайн е футуристична, като не е правен компромис  с материалите и те са луксозни и с най-високо качество.

Почти цялата мебелировка е внимателно подбрана, за да е в унисон с обстановката навън, като преди всичко присъства бялото с лек намек от синьо и зелено, които да си отиват с брега и вълните отвън.

Много от нещата носят името на знаменити марки, скулптори и художници и не заради уникалността си и избора на вещи, вилата е включена в московския панаир на милионерите през ноември 2008, оценена на 12 500 000 евро.

Дизайнерите на резиденцията са едни сред най-добрите. Фирмата им обединява трима професионалиста , които да работят като търсят вдъхновение не само в модерното но и назад в класиката. Те обслужват Близкия Изток и Европа и са създали невероятно оригинално място за почивка за клиенти с повече пари, но и вкус към красивото и сливането с природата 

Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: