БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
08/02/2023
Апартамент в Торонто почерпил вдъхновение от готическия стил

Понякога да създадете дома на мечтите си и уютно кътче в света, което да наречете свое не е лесно, особено когато не ви влекат от традиционните идеи, но този апартамент в Торонто е доказателство, че с доза креативност, може да впишете любимия си стил и пак да не излизате от рамката на уютно жилище.

Собственикът на имота е успял напълно да разруши и преобрази като е резултатът, който е постигнал е невероятен. Готическите аксесоари са пръснати из къщата без да се набиват на очи, но придавайки онази тайнственост в мрака, каквато само те могат.

Разбира се, тъмните цветове присъстват, които са някак пренебрегнати от традиционната архитектура, но не напълно, тъмни стълби ви водят из кулата, но някои от стените са бели, а други изглеждат незамазани и автентични с картини по тях, вратите са тъмни, но не в черно, а сиви.

Както обикновено, първият етаж е за кухнята и трапезарията, а горният е за спалните, тук имат металическите цветове на плота и вентилацията, заедно с белите по-класически шкафове за кухня и, разбира се, обширната маса със столове в трапезарията до кухненския остров.

Горният етаж е по-нетрадиционен и е чудесна да седнете с любима книга, защото едната стена я краси именно това, лавици до тавана за любимите романи и ниска масичка също отрупана с четива, два различни стола се открояват, а килимът е дебел и топъл. Тук се намира главната спалня и баня с килер и спирала от тъмни стъпала с орнаменти ви води още нагоре към третото ниво, все едно наистина сме в замък. Там ни очакват тъмни лавици с книги по ръбовете им има лампички, както и малко пространство за шиене, което с цветове си контрастират с тъмния интериор, но и се съчетава добре с него.

Доста нетрадиционен дом събрал елементи, които хората трудно биха съчетали, но тук се е получило и то прекрасно.

Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: