БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
03/05/2023
Да живееш лукса - прекрасните мечтани апартаменти на Ню Йорк

Ню Йорк е едно от най-скъпите места не само в САЩ, но и по света, малко е трудно да се повярва, че част от колонията е била продадена на холандци купувана за „жълти стотинки” или дранкулки от местното население, днес мегаполисът е мечта за мнозина, но да се живее в него е изпитание за едни и удоволствие за други.

Това са няколко луксозни апартамента, които достигат цени от 40 милиона долара и са мечта за мнозина, но са едва за малцина. Нека все пак да им идем на гости и да се насладим на лукса.

Отличителното за тези скъпи апартаменти е височината, те се издигат над мегаполиса сякаш са замъци, които докосват небесата. Повечето от тези скъпи апартаменти се намират в „Кулата на милионера”, която е кацнала на южния край на небезизвестния Сентрал Парк и принадлежат на известената дизайнерка Катрин Нюман.

Центърът на дома е огромна всекидневна в повечето случаи, която е заобиколена от прозорци по цялата стена, за да се насладите на гледката към мегаполиса. Те водят към огромна тераса и солариум.

Друг луксозен имот, който се намира в Махнахатън, също кани гледката вътре със своята 360 градусова гледка на Ню Йорк, основите на сградата са така проектирани, че да си отиват с трите околни квартала. Освен огромните прозорци, тези сгради се характеризират с високи тавани и обширни пространства, защото те не са създадени само  за отмора след напрегнат ден, а и за множество събирания. Някои залагат да изчистени линии със светли килими и светла гарнитура, други разчитат на класически мебели и натурални цветове. Полилеите са от пищни до екстравагантни. Но при всеки луксозен апартамент съчетанието е перфектно, защото е  родено от умовете на най-известните архитекти и интериорни дизайнери.

Повечето имат стаи за игри, но някои даже разполагат с лични киносалони или всичко, което градът предлага, но сгушено в уюта на собствения дом.

Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: