БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
02/07/2021
Няколко идеи за разчупване на интериора

Традиционните украси за интериора са практични, но тези идеи ви дават възможност да разчупите рамката и да дадете глас на креативността си като дадете уникален дух на дома си.

1. Лавици за книги с лед светлини

Една хубава библиотека неоспоримо краси дома, но ако сложите около библиотеката ви LED светлини, ще добавите един уникален и красив нюанс. Може да ползвате както LED вериги така и различни видове лампички, дори и такива посветени на любима книжна поредица.

2. Използвайте рафтове, за да разделите помещението

Понякога помещението е голямо и ни трябва да направим граница в разделения хол или дневна, вместо да добавяте стена, интересна идея би било да се използват различни мебели. При някой това може да е работното пространство, тъй  като вече много професии добиват хоумофис или работа от вкъщи или обособена част за кът за игра на децата. Макар и само разделено в декор то ни напомня, че щом напуснем това пространство може да се посветим на дома си и да забравим работата.

3. Оставете квадратната масичка за кафе

Масичката за кафе е почти задължителна във всеки хол, това я прави скучна и еднаква. Но вече има толкова различни форми, с които можем да разчупим интериора. Не само кръгла, но неправилната форма  ще покаже на вашите гости стила ви.

4. Мултифункционална вана

Ако харесвате удобството на ваната, но банята ви не е от най-големите, то може да направите, така че да съберете под нея най-важните си тоалетни принадлежности и така да може да спестите пространство за вана.

5. Направете си бистро ъгълче

Няма нищо че не държите заведение, тази идея може да си направите до кухненския бокс или на терасата, когато помещението не позволява повече. Една малка масичка с два стола до сетната е интересна хрумка, а и дава романтично уединеше при вечеря с половинката.

Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: