БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
03/07/2015
Една малка къща, която може да „кацне” навсякъде
Мислите си, че да имате чудесен изглежда и да се намирате на прекарано то място ви трябва огромна къща. Това не е съвсем така, този малък шедьовър ще преобърне представите ви за дом.
14/04/2015
Да живееш във водопад
Водопадите са красиви и романтични места, които обичаме да посещаваме при разходките през лятото на пролетта ако е възможно с половинката, с която да споделим красотата на света. Но някои хора толкова харесват течащата от високо вода, че се заселват да живеят в такъв.
23/03/2015
Азиатски мотиви за дома
След като скоро настъпи Китайската нова година ви каним да споделите мира и спокойствието, което споделят всички азиатски мотиви на дома ви. Ако искате домът ви да е по-спокоен, то тогава няколко дзен мотива могат да ви успокояват и разтоварват. Не забравяйте, че статуя на Буда в някоя от стаите ще го направи не само източно вдъхновен , но и екзотичен за приятелите ви.
09/03/2015
Пиано къща в Китай
Макар за китайците традиционни да са съвсем различни представи или си ги представяме с огромните небостъргачи. За наша голяма изненада точно там е този паметник на класическата западна музика. Къщата пиано се намира в провинция Ан Хуъй в град Хуаинан.
10/11/2014
Откриване на "Център за Арт Терапия и съвременно изкусто", гр.Банкя
На 7-ми октомви беше направено предварително представяне пред медиите и представители на художествениете среди - откриване на "Център за Арт Терапия и съвременно изкусто", гр.Банкя
05/09/2014
Резиденцията Аура в Кипър
Едно от най луксозните имения в Кипър, което радва с уникалността и лукса в себе си. Това е един проект от най-скъпите и луксозни превени някъде на Кипър. Съвсем близо до нас се намира тази прекрасна къща.
11/08/2014
Да живееш във водна кула
На Бам Дизайн студио се пада нелеката, но интересна задача поставена от техен клиент да направи обитаема водна кула, построена през 1938 година в Белгия. Клиентът иска да живее над 10 метра над земята и да се наслаждава на прекрасна гледка от заобикалящото го село.
21/07/2014
Домът на хълма в съвременна версия
Строен на широките пасища, извън цивилизацията, трафика и стрeса, този дом съчетава всички съвременни техники и е иновация в строителството. Показва креативност и функционалност в същото време. Построена с цимент, дърво и стъкло, тази модерна къща е позиционирана зад хълма.
04/07/2014
Най-интересни къщи по света – част втора
Една от най-тънките къщи в света е само 150 сантиметра и е построена от Едгар Кернет във Варшава между две съществуващи сгради. Тя е мемориален паметник към родителите му, загубили живота си в холокоста.
26/06/2014
Най-интересни къщи по света – част първа
Хората могат да живеят навсякъде, но някои наистина имат странни и красиви местообитания. И също толкова екзотични. Тези прекрасни структури са доказателство за творческата нагласа на човека. Oт къща на самолет до иновативен дом, който се топли сам. Тези 18 къщи са едни от най-интересните в цялата планета.
[<<] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: