БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
05/05/2020
5 красиви къщи във Франция
Този проект на студио Орма се слива с хубавата природа на остров Корсика, за да се слее с природата. Стените са от мрамор с рамки от кестен. Заради каменната ограда и стени сякаш къщата е стояла тук хиляди години. Къщата е предназначена, за да приема посетители за ваканциите им далеч от шума на големия град.
20/04/2020
Интересни къщи, направени от контейнери за пренос
Нали се сещате за контенейрите, в които идват желаните ни стоки от всякъде по въздух и вода, но никога не бихте си представили да населявате такъв контейнер. Не и ако не вложите малко въображение, защото с този контейнер може да се превърне в уютен дом.
30/03/2020
Хотелска стая на дърво
Спомняте ли си детските къщички на дърво, а защо да не изкарате ваканция в топла Индонезия населявайки дърво? Не, не е шега, нова експериментална идея на посетителите на островната държава между Тихия и Индийския океан. Идеята е на архитекта Алексис Дорние и е завършен в края на миналата година.
10/02/2020
Бюро „Мърфи” на помощ на работещите от вкъщи
Работата от вкъщи вече стана доста разпространена като основен или допълнителен доход. В малките пространства трудно се намира място за офис, но с тези идеи за бюро тип „Мърфи”, този проблем е решен.
21/01/2020
Завръщането на шперплата
Подчинени на старото знание, че всичко ново е добре забравено старо, в последните тенденции отново се обръщаме към миналото и използването на шперплата отново намира място в домовете ни. Всъщност, шперплатът се ползва от 17 и 18 век, но не и толкова често, така че едва през 1905 някой в Полша е почнал да прави мебели от подобен материал. След това шперплатът добива популярност, а после леко замира, за да се завърне с пълна сила.
21/12/2019
5 от най-интересните сгради на Китай
Когато споменем Китай често си представяме тяхната традиционна архитектура с извити покриви и дракони по тях, но азиатският гигант доказва, че не само не отстъпва на новите и иновационни тенденции в архитектурата, но и се налага.
19/11/2019
Балкон,тераса, веранда, вътрешен двор – прекрасни за есента
Последните есенни топли дни ни канят на откритото пространство, около или в дома ни, но правим ли наистина разлика кое е как се нарича и дали сме го декорирали правилно? Все пак различаваме ли ги? Терасата е най-лесна, почти всяко жилище си има тераса. Дори жилища, които са на етажи и тя е единственият начин за пространство навън.
03/10/2019
Парижки апартамент с изглед към Айфеловата кула
Целта на луксозното жилище е било да дава изглед към небезизвестната кула и река Сена. Намира се в сграда от 16-ти век и се простира на 310 кв. м. Апартаментът е дело на компания Ринк, която е известна, че е са посланик на френския начин на живот и духът на Париж може да се види във всяко помещение.
13/09/2019
Малки кътчета за четене за голямо удоволствие Част 2
За да се рее умът в хиляди светове, не ви трябва много място, затова превърнете малкото пространство в необятно пространство за въображението. С тези идеи за кътчета за четене, дори най-малкият апартамент ще се превърне във врата към чуждоземни светове, но и ще предадете на дома ви неочаквана оригиналност.
01/08/2019
Малки кътчета за четене за голямо удоволствие - Част 1
За да се рее умът в хиляди светове, не ви трябва много място, затова превърнете малкото пространство в необятно пространство за въображението. С тези идеи за кътчета за четене, дори най-малкият апартамент ще се превърне във врата към чуждоземни светове, но и ще предадете на дома ви неочаквана оригиналност.
[<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]
Всички права запазени © www.designart.bg
уеб дизайн: